Muziek

Muziek

Uitnodiging voor onze Maandelijkse Online Jam Sessie

Eigentijdse Gospel muziek, Rap, voordrachten, etc.. Neem je muziek instrument mee je laptop of tablet.

Ben je klaar om je muzikale horizon te verbreden en je passie voor muziek te delen met gelijkgestemden? Kom met ons jammen, zingen en muziek maken vanuit het comfort van je eigen woonkamer!

Wij organiseren maandelijks een online jam sessie waarbij je de kans krijgt om samen met anderen te zingen en muziek te maken, ongeacht waar je bent. Met behulp van Microsoft Teams, Jamulus, en JamKazam, bieden we een platform waar je live kunt meedoen, leren, en groeien in je muzikale vaardigheden. Kom ook live met ons meezingen. We maken Gospel en Koraal muziek alles in een modern jasje.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Muziek Lezen: Leer de basis van noten lezen en begrijpen hoe muziek in elkaar zit.
  • Stemvorming: Werk aan je zangtechniek en ontdek hoe je je stem het beste kunt gebruiken.
  • Muzikaal Gehoor Trainen: Ontwikkel een fijner gehoor voor muzikale nuances en harmonie├źn.
  • Live Meezingen: Naast onze online sessies, ben je ook van harte welkom om live met ons mee te zingen op zondagochtend tijdens de kerkdienst in het gebouw van de Waalse Kerk, Gasthuisstraat 1 in Arnhem.

DOE MET ONS MEE

Of je nu een beginner bent of al jaren muziek maakt, er is altijd ruimte om te leren, te delen en te groeien. Onze sessies zijn ontworpen om een ondersteunende en inspirerende omgeving te bieden voor muziek liefhebbers van alle niveaus.

Doe je mee? meld je aan.

Klaar om je aan te sluiten bij onze muzikale familie? Laat van je horen door het bovenstaande formulier in te vullen. We kijken ernaar uit om samen muziek te maken en een harmonieuze gemeenschap op te bouwen.

Mis deze kans niet om je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een unieke muzikale ervaring. We hopen je snel te zien bij onze eerstvolgende jam sessie!

je bent van harte welkom online of aan
de Gasthuisstraat 1, 6811 DZ Arnhem

Parkeren:
Q-Park Broerenstraat
Broerenstraat 51, 6811 EB Arnhem

X